Sfeermakers

Sfeermakers

In 2022 zal er wellicht aan het einde van de avond een live deuntje te horen zijn. Overdag kunt u genieten van gezellige kerstklanken van onze sfeervolle playlist.

In 2023 zult u 2 vertrouwde koren tegen komen op de Xmas sing along, namelijk vrouwenkoor Confetti en Xango. Zo ontzettend fijn dat deze koren ons evenement net zo leuk vinden als wij zelf.

Daarnaast hopen we tegen die tijd te mogen aankondigen dat Smartlappenkoor “de ideale schoonouders” weer heeft toegezegd om een ideaal meezing repertoire te laten horen. Gezelligheid gegarandeerd. We kunnen niet wachten. Hou deze website in de gaten betreffende de ontwikkelingen voor de editie van 2023.

Neem even de tijd om hieronder wat meer te lezen over de koren. Klik op de desbetreffende link om op de site van het betreffende koor te komen.

https://www.vrouwenkoorconfettihelmond.nl/

Vrouwenkoor Confetti is opgericht in 1997 en staat voorlopig onder leiding van Peter van Beijnum. Het meerstemmig repertoire kent, zoals het woord Confetti al zegt, een grote verscheidenheid van klassieke tot eigentijdse muziek.

http://www.zanggroepxango.nl/

Zanggroep Xango is 15 jaar geleden in maart 2001 ontstaan en bestaat uit zo’n dertig mensen. Verdeeld over sopranen, alten, tenoren en bassen zingen we een modern, vlot repertoire van over het algemeen eigentijdse pop- en rocknummers. Door er wat “golden oldies” en o.a. Afrikaans getinte nummers in te verwerken is het een zeer afwisselend repertoire dat bovendien regelmatig uitgebreid wordt met nieuwe nummers.

vrouwenkoor Confetti
zanggroep Xango