Sfeermakers

Sfeermakers

In 2023 zult u 2 vertrouwde koren tegen komen op de Xmas sing along, namelijk vrouwenkoor Confetti en zanggroep Xango. Zo ontzettend fijn dat deze koren ons evenement net zo leuk vinden als wij zelf.

Wij mogen jullie voorstellen aan een nieuw zanggezelschap tijdens onze Xmas sing along van 2023. Gospelkoor B-light uit Bakel gaat met veel enthousiasme een bijdrage leveren aan onze sfeervolle avond. Wij mochten al gaan luisteren en zijn erg content met deze aanvulling. Dat kan toch al niet meer stuk, toch?!

Neem even de tijd om hieronder wat meer te lezen over de koren. Klik op de desbetreffende link om op de site van het betreffende koor te komen.

https://www.vrouwenkoorconfettihelmond.nl/

Vrouwenkoor Confetti is opgericht in 1997 en staat sinds 4 sept. 2023 onder leiding van Janine Heuts. Het meerstemmig repertoire kent, zoals het woord Confetti al zegt, een grote verscheidenheid van klassieke tot eigentijdse muziek.

http://www.zanggroepxango.nl/

Zanggroep Xango is 15 jaar geleden in maart 2001 ontstaan en bestaat uit zo’n dertig mensen. Verdeeld over sopranen, alten, tenoren en bassen zingen we een modern, vlot repertoire van over het algemeen eigentijdse pop- en rocknummers. Door er wat “golden oldies” en o.a. Afrikaans getinte nummers in te verwerken is het een zeer afwisselend repertoire dat bovendien regelmatig uitgebreid wordt met nieuwe nummers.

vrouwenkoor Confetti
zanggroep Xango
B-light Gospelkoor