Sfeermakers

Sfeermakers

Dit jaar zult u 2 vertrouwde koren tegen komen op de Xmas sing along, namelijk vrouwenkoor Confetti en Xango. Zo ontzettend fijn dat deze koren ons evenement net zo leuk vinden als wij zelf.

Daarnaast zijn wij blij u te mogen aankondigen dat Smartlappenkoor “de ideale schoonouders” heeft toegezegd om een ideaal meezing repertoire te laten horen. Gezelligheid gegarandeerd. We kunnen niet wachten.

Neem even de tijd om hieronder wat meer te lezen over de koren. Klik op de desbetreffende link om op de site van het betreffende koor te komen.

https://www.vrouwenkoorconfettihelmond.nl/

Vrouwenkoor Confetti is opgericht in 1997 en staat voorlopig onder leiding van Peter van Beijnum. Het meerstemmig repertoire kent, zoals het woord Confetti al zegt, een grote verscheidenheid van klassieke tot eigentijdse muziek.

http://www.zanggroepxango.nl/

Zanggroep Xango is 15 jaar geleden in maart 2001 ontstaan en bestaat uit zo’n dertig mensen. Verdeeld over sopranen, alten, tenoren en bassen zingen we een modern, vlot repertoire van over het algemeen eigentijdse pop- en rocknummers. Door er wat “golden oldies” en o.a. Afrikaans getinte nummers in te verwerken is het een zeer afwisselend repertoire dat bovendien regelmatig uitgebreid wordt met nieuwe nummers.

vrouwenkoor Confetti
zanggroep Xango