Sfeermakers

Sfeermakers

Voor de editie van 2019 hebben de onderstaande koren aangegeven te willen zorgen voor een geweldige sfeervolle ambiance. Is dit geen top samenstelling? Wij zijn er enorm trots op en super blij mee!

We wensen hen veel succes met het oefenen van de kerstliedjes en we kunnen bijna niet wachten om ze live te horen zingen. Neem even de tijd om hieronder wat meer te lezen over de koren. Klik op de desbetreffende link om op de site van het betreffende koor te komen.

Afbeeldingsresultaat voor het akkoordje helmond   Afbeeldingsresultaat voor confetti vrouwenkoor helmond  Afbeeldingsresultaat voor zanggroep xango

http://www.akkoordje.nl/

t Akkoordje: sfeer, gezelligheid en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Een garantie voor kippenvel momenten en gezelligheid.

https://www.vrouwenkoorconfettihelmond.nl/

Vrouwenkoor Confetti is opgericht in 1997 en staat voorlopig onder leiding van Peter van Beijnum. Het meerstemmig repertoire kent, zoals het woord Confetti al zegt, een grote verscheidenheid van klassieke tot eigentijdse muziek.

http://www.zanggroepxango.nl/

Zanggroep Xango is 15 jaar geleden in maart 2001 ontstaan en bestaat uit zo’n dertig mensen. Verdeeld over sopranen, alten, tenoren en bassen zingen we een modern, vlot repertoire van over het algemeen eigentijdse pop- en rocknummers. Door er wat “golden oldies” en o.a. Afrikaans getinte nummers in te verwerken is het een zeer afwisselend repertoire dat bovendien regelmatig uitgebreid wordt met nieuwe nummers.