Goed doel

Goed doel

GOED DOEL

Wij vragen u een artikel uit de voorraadkast/kelder mee te brengen. Met de ingezamelde artikelen willen wij de minderbedeelde gezinnen, die die gemeente Helmond en Laarbeek helaas ook hebben, een extraatje bezorgen met de kerst.
De artikelen worden ingezameld en gesorteerd door Super Sociaal. Na het sorteren zorgt Super Sociaal dat de artikelen goed terecht komen.

Het is fantastisch om te zien hoeveel kratten er gevuld kunnen worden die leeg komen en vol weer mee terug gaan. Wat is het fijn om, zeker in deze kerstdagen, iets voor een ander te kunnen betekenen.

Bedankt alvast voor uw bijdrage. 

Super Sociaal is een supermarkt waar inwoners van Helmond terecht kunnen met een pasje dat ze van de gemeente hebben ontvangen. De prijzen liggen gemiddeld 30% lager dan in een andere supermarkt. Op dit moment is er sprake van een verdubbeling van klanten ten opzichte van 2021. Het assortiment voorziet in 200 basisartikelen. Daarnaast biedt Super Sociaal elke dag vers vlees, brood, verse groente en fruit, en halal verwerkte kipproducten. 

Super Sociaal is geen voedselbank. De klanten van super sociaal kunnen tegen een gereduceerd tarief kopen in de winkel. De producten die wij ophalen komen tegen een zeer klein prijsje in de winkel te staan als luxe aanvulling op het sobere assortiment. Met de opbrengst kan Super Sociaal dan weer zorgen dat ze de basis kunnen bieden. Op donderdag rijdt de Super Sociaal SRV wagen naar Laarbeek om klanten in Laarbeek te bedienen.