Goed doel

Goed doel

GOED DOEL

Als entree vragen wij u een artikel uit de voorraadkast/kelder mee te brengen. Met de ingezamelde artikelen willen wij de minderbedeelde gezinnen, die onze gemeente helaas ook heeft, een extraatje bezorgen met de kerst.
De artikelen worden ingezameld en gesorteerd door Super Sociaal. Na het sorteren zorgt Super Sociaal dat de artikelen goed terecht komen.

Het is fantastisch om te zien hoeveel kratten er gevuld kunnen worden die leeg komen en vol weer mee terug gaan. Wat is het fijn om, zeker in deze kerstdagen, iets voor een ander te kunnen betekenen.

Bedankt alvast voor uw bijdrage.

Super Sociaal is een supermarkt waar inwoners van Helmond terecht kunnen met een pasje dat ze van de gemeente hebben ontvangen. De prijzen liggen gemiddeld 30% lager dan in een andere supermarkt. Op dit moment tellen ze meer dan 1000 klanten. Het assortiment voorziet in 200 basisartikelen. Daarnaast biedt Super Sociaal elke dag vers vlees, brood, verse groente en fruit, en halal verwerkte kipproducten. 

Op donderdag rijdt de Super Sociaal SRV wagen naar Laarbeek om 75 klanten in Laarbeek te bedienen. 

Super Sociaal kan haar werk doen dankzij 20 vrijwilligers. 
De  Producten die ingezameld worden komen op een apart schap te staan in de Super Sociaal winkel. Daar kunnen de klanten dan eens iets anders kiezen dan het basis assortiment.