* Xmas sing along *

* Xmas sing along *

HET LEUKSTE MEEZING EVENEMENT

2023, een oneven jaar. Dat wil zeggen dat wij als stichting Xmas sing along een ‘grote’ Xmas sing along organiseren met koren, kraampjes, lichtjes en veel sfeer en warmte. 

Op vrijdag 22 december 2023 gaan we weer sfeervol samen zingen onder de Oude Toren in Stiphout.  Diverse leuke vlotte koren vragen u om met hen mee te zingen. Op een groot scherm worden de teksten geprojecteerd. Heerlijk in de buitenlucht onder de fonkelende lichtjes en sterren onder het genot van een glühwein of warme chocolademelk met elkaar de kerstvakantie inluiden. Als entree vragen wij u om een artikel uit uw voorraadkast af te geven om zo de minderbedeelde inwoners van Helmond en Laarbeek een extraatje te gunnen met de kerst. We hebben van Super Sociaal het signaal gekregen dat ze de spullen ook dit jaar echt hard nodig hebben. 

De ontspannen sfeervolle ambiance kunnen wij u helaas niet laten voelen via woorden, dus trek uw warme schoenen aan en kom er gezellig bij.